MOJA POTOVANJA

BALI by WOMEN SPIRIT

Ko sva z Matejo sedeli ure in ure pred računalnikom, pripravljali program in izbirali namestitve, sva imeli pred očmi vse široke nasmehe punc, ki bodo potovale z nama in uživale v teh pravljičnih tropskih vrtovih, bazenih in posteljah za princeske na zrnu graha ter bogatem programu vsega, kar sva si zamislili na tem našem ženskem potovanju.

Cooking class, templji, kecak fire dance, snorkling, peščene plaže, bogata balinezijska kulinarika, eksotično sadje, Ubud s svojo pisano tržnico, sarongi in oblekice, riževa polja z gugalnico, silver class, peščene plaže in vsakodnevne masaže.

Vse to smo počele in doživele na tem našem ljubem Baliju, ki kliče po še. Na otok, ki nas sprejme z odprto dobrodošlico srčnih ljudi.

KO WOMEN SPIRIT OSVOJI DUBAI

Nova runda pravljičnih 9 punc za Bali WOMEN SPIRIT - februar 2024,

je imela na programu tudi vmesni postanek za doživetja in raziskovanje Dubaja.

BALI GALUNGAN FESTIVAL

SLEDI KMALU...

ČAROBNA MADEIRA

Na vsakem koraku te zaobjame druga kombinacija morske modrine, belih penečih se valov, bujnega zelenja in svežine, ki jo ponujajo neverjetne levade.

BOSANSKE DOGODIVŠČINE 2

Bosna vsakič znova kliče po še več dogodivščinah in vedno znova jo odkrivava na novo. NIKAD KRAJA, tokrat z neponovljivo ekipo, ki je dihala skupaj od prvega trenutka dalje.

RIM Z AMALFIJSKO OBALO

Bo treba raziskati Rim. Z Matejo nama je to kristalno jasno. Ni pa nama še jasno kako ga v tej majski »gužvi« »ufurat« v najin urnik, da bo obema datum ok.

BALI - OTOK BOGOV

Potovanje, kjer poleg barvitega Balija in njegovih neskončnih zelenih riževih polj, obiščeš tudi mogočne klife Nuse Penide, peščene plaže Lomboka in posnorklaš koralni greben Gili otokov.

MEHIKA, TORTILIJE IN SALSA

Danes vem, da je bila Mehika klic, morda že kar kričanje. Dala je impulz, uvid in inspiracijo za vse kar je po Mehiki sledilo in se še nadaljuje.

BOSANSKE DOGODIVŠČINE 1

Težko sva ga pričakovali, tale ponovni odhod v Bosno s skupino nama zelo ljubih prijateljev in prijateljic. Priprave so bile nore. Vse je moralo štimat...do potankosti.

SKRIVNOSTNI DAMANHUR

Jaz pa grem v Damanhur. Najin slogan. Z Matejo potujeva že petič, pa vendar se počutim kot bi šla prvič. Pravzaprav je moje vznemirjenje danes večje, kajti natančno vem kam grem in čutim kako se moja duša že kar nekaj časa pripravlja na to pot.

BOSANSKE PIRAMIDE PO NAJINO

Duhovne apokalipse nisem doživela, se mi pa je že takoj na začetku zazdelo, da mi potovanje ne bo tako všeč, kot sem si v svoji bujni domišljiji predstavljala, da mi bo. Danes vem, da sem morala doživeti natanko to ponesrečeno potovanje.

LONDON, RADA SE VRAČAM

Zaprem oči in že mi v spomin pripleše moja hči Miša, ki mi vsa navdušena pripoveduje o potovanju v London, ki ga organizirajo učiteljice angleščine.

VOLIM TE BEOGRAD

Končno dočakamo tisto lepo septembrsko petkovo zgodnje jutro in se odpeljemo v sončni vzhod proti Beogradu.....prihajaaaaa